Om

 TORBEN HAUGAARD

Jeg arbejder med,  at designe og fremstille smykker:  halskæder, vedhæng, armbånd, ringe, ørestickers og andre smykker skabt i sterlingsølv og guld.
 
Min inspiration 
Selvom jeg for det meste selv får ideer til nye designs, sker det også, at folk selv kommer med inspiration. Så taler vi om ønsker og mulige løsninger.
 
Se mere i “butikken” og kom gerne med dine egne ideer, hvis du skal have repareret et smykke eller fx mangler en bestemt type sølvkæde til dit yndlingssmykke.
 
 
OM SMYKKERNE
 
Jeg laver for det meste unikasmykker og kun i sterlingsølv og guld.
Jeg arbejder med vandstøbning af sølvet, hvor det smeltes og hældes i vand, men også med emalje. De seneste år er der kommet flere smykker med Tahiti-perler, for de er helt fantastiske, og kunderne er glade for dem. Det er eksotiske perler med en utrolig glød efter mange år i muslingen, før de opnår den rigtige størrelse og form.
 
Som én af ganske få designer jeg justerbare ringe, d.v.s. de er åbne i den ene side, så de kan tilpasses dit behov. Det er egentlig startet, fordi jeg helst kun laver én af hver model for hele tiden at forny mig. Det har imidlertid vist sig, at mange mennesker ikke kan bruge et fast ringmål pga gigt eller store knoer, og de køber så mine ringe, som kan tilpasses efter behov.
 
Jeg håber, at du kan finde lige netop dit smykke. Ellers skriv til mig, så finder vi ud af noget, der passer til dig.
 
Jeg bruger stemplet T1SD og er godkendt af den danske Ædelmetalkontrol. Det er din sikkerhed for kvalitet og ægthed.
Torben Haugaard, T 1 Sterling Design
Torben Haugaard, T 1 Sterling Design